14/11/09

TIBANT AL SECTOR DEL LLENÇOL

Tatanet, la primera via que hem fet per escalfar, després de l'allau d'escaladors....

Déu n'hi do com feia tibar el 6a+!!! No regalaven res


Aquest dissabte anem al Llençol, un sector a sobre del Jardinet de Collbató. L'accés és una patejadeta maca i força dreta, però val la pena.
Escalar 3 és sinònim d'anar més lents, però no de no tibar de valent! Avui només hem fet 3 vies i no sé si, per haver passat la grip o per quina raó, aquest vespres no m'aguantava dret. La primera via de 30m que semblava no tenir fi, llarguíssima! Les dues següents, força bé. La primera un V+ força complet, per després, realitzar-se en el 6a+. Aquesta via té dos trams d'exigència: són trams de nyapetes d'un o dos dits, vaja, perfecte per comprovar que els meus lligaments estan ja força sans.
Després de provar el 6a+ el Josep, com sempre, li falta cremar unes calories de més i es posa a provar el 7a.... Aquests de Sabadell que mai en tenen prou! ;) Tot i que anava de segon, mica en mica s'anava treient els passos, segur que d'aquí poc el veurem fer-lo de primer i cridant com un bou!

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Ostres nanu, ja m'agradaria! Ara! no descarto probar-lo perquè la veritat és que està molt ben assegurat! Però en algun tram del principi no se com collons xapes......ahhhh!
Sobre el 6a+, ja m'han dit que algú li donava 6c. Penso que exagerat però 6b no li treu ningú, dur dur!
A veure si quedem dissabte i anem a tibar de valent!