23/11/09

ORIENTACIÓ A MATARÓ (copa Catalana i Oros)

mapa dels H21B

relació dels temps parcials i totals entre fita i fita


Aquest diumenge 22 de novembre he provat de fer la meva primera cursa d'orientació amb una categoria superior a la que corria fins ara, l'H21B. Quins nervis, seré capaç de orientar-me bé? perdré molt de temps entre fites? La veritat és que no ha estat pas tant malament com en pensava, al final he trigat 1:34:48. No està malament si li treiem els 5 minuts que he arribat més tard a la sortida (Enric, que al final no t'he guanyat per 2" sinó de 5 min i 2"!!!!! ;)) Espero que a la propera pugui millorar substancialment el temps perquè en aquesta última em vaig passar donant voltes a 3 fites del mapa i vaig perdre molt de temps. Si més no, apropar-me a l'hora que va fer el primer. Be, ja es veurà... De moment entrenar físic per millorar la carrera i estudiar-se una mica els mapes per entendre millor la simbologia i altres elements topogràfics. La propera aquest diumenge a Arbúcies. Algú s'apunta? Per cert, Anna, no desesperis per ser la primera no està pas malament el temps que veu fer tu l'Eli i en Marçal... Imaginat sinó el resultats que haguessiu fet si no haguessiu abandonat la cursa!!!! ;)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ah!, jo havia entès que ja no en farien més fins gener!

http://www.grionsorientacio.cat/copacat/Arbucies09/Arbucies09.html

Fins el dimarts 24 de novembre a les 24h, a través del web de la Federació Catalana d'Orientació: www.copa.orientacio.org

abans del 24 "iniciació" 8e
després del 24 "iniciació" 10e

abans del 24 "oficials" 15e
després del 24 "oficials" 20e

Badalona-Arbúcies:
79,1 km – aprox. 59 min


Mhhh... qui s'anima?

ciao!

Anònim ha dit...

Hola!!!!
Abandonar??? perdona... que els de la organització pleguin a les 2 per anar a dinar.. no és culpa meva! si s haguessin quedat una estona més, l´haguessim acabat! jajaajajja :-)

Petó !

Anna

Mònica López ha dit...

Ei Anna, així m'agrada, les coses s'han d'aclarar. No és el mateix abandonar que et facin plegar obligatòriament. Em sona d'algu, je je je.

Mònica López ha dit...

A la categoria de no iniciats haurien de deixar les fites més estona... s'entén que necessitem més temps per trobar-les.