29/11/09

FINAL COPA CATALANA D'ORIENTACIÓ A ARBÚCIES



Diumenge 29-11-09 es fa la final de la Copa Catalana d'Orientació a Arbúcies. Aquesta és la segona vegada que estic inscrit en la categoria H21B i ja tinc la meva pròpia SID! (aparell electrònic on es guarden els temps totals i parcials de la cursa).

La sensacions d'avui han estat bones, encare he perdut alguns minuts que hagués pogut esgarrapar al cronòmetre. Em falta acabar d'interpretar millor els signes del mapa. Em fa ràbia com en algunes d'elles he perdut l'orientació justament per refiar-me de la seva "fàcil" ubicació.

En fi, la cursa ha anat força bé, el temps ha acompanyat i tinc moltes ganes de tornar a fer la següent per millorar les meves lectures topogràfiques que, encare, em fan perdre molts minuts! Espero que per l'any 2010 acabar de perfeccionar la tècnica amb aquesta categoria i provar-ne alguna de la H21A (una categoria substancialment més difícil que la que faig ara). Poc a poc, però. Que encare em falten moltes fites per recórrer.

La meva SID!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eis !!!!!!!! gent!!!!!!!! i la veieu que bonica la SID!!!!!!!!!

Doncs... l'Oriol m'ha abançat el regal de reis, me n'ha regalat una, i ja l'he pogut estrenar!!!!!!

I clar, és una SID de profesional, és a dir, feta a la meva mida!!! jajaj

MOLTES GRÀCIES ORIOL! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cagon la mar! que faria jo si no hi estiguéssis, entre moltes coses, no faria bicicleta, ni curses d'orientació, ni coneixeria tantes i tantes coses que desconeixia, entre moltíssimes d'altres. Vaja, la majoria de la meva vida!
Si si, ja sé que teniu enveja però... és mon germà!!

MERCI!!!!!!

Ciao!!

Anònim ha dit...

eeeii !!!
els germans masachs ja tenen pinça?? caram... ara ja sou tots uns professionals, eh??? :-)

Bueno.. doncs:
a disfrutar-la !!!!!!!!!!!!!

Petons!
Anna