12/4/12

SETMANA SANTA, CORDA, BLOC I ARTIFICIAL


Cavallers, bloc i neu!

Setmana Santa, destí: Albarracín, Anote...? Ni un lloc ni l'altre, la Vall Fosca! Camp Base, La Pobleta de Bellveí. Participants: Sergi, Marc, Raúl i un tal... Oriol?


Sergi, recuperant-se poc a poc però amb pas ferm!

Pluja dijous i divendres, previsions de sol per dissabte, diumenge i dilluns. Dijous aprofitem per fer les compres i sortir a donar un volt pels pubs musicals de la Pobla. Déu n'hi do quina fauna! Divendres, mentres plou, faig una excursioneta pels voltants del camp base preparant les cames per la sessió de bloc a Cavallers. Dissabte, primer dia de sol. I quin dissabte, el meu primer 7a de bloc!!! Un dia genial, bloc a Cavallers rodejats de neu, sol i nevada final. Adherència màxima!


El meu primer 7a de bloc!!!


Un bloc molt sucós amb bona companyia. Raúl, projecte a Cavallers? ;)


Un primer dia molt ben aprofitat.

Diumenge toca corda, sector cine de Collegats. El conglomerat de patates grosses fan que ens costi pujar còmodament. Fins que apareix un 6c molt i molt bo. Després del 6c acabem de fondre les piles fent una via artificial, on en Marc s'estrena amb els estreps. Quin bou!


Collegats, conglomerat de presa gran. Raulete tibant.


Marc, decotant el 6c. Estàs fort com el vinagre, bou!


Al Sergi no se li resisteix ni el bloc ni la corda. Bé bou, bé!


Com m'agrada l'artificial! I quines vistes. Marc, la propera a la Cadireta!

Dilluns corda, bloc, corda, bloc...? Ens dirigim al Congost d'Erinyà on trobarem una placa i un petit sector de bloc al costat del riu. Perfecte! Comencem amb un V... buf! els braços lactats a la primera via! Ens adonem que els graus no estan gaire al dia... El Congost d'Erinya té la graduació de l'antiga escola, potser estem fent un 6a polit de roma...? Seguim amb un 6a i un tros de 6c de placa, regleta i pas atlètic. Buaghhhhhh! Per rematar el dia tornem al bloc. 3 blocs, però ben aprofitats. Sectoret que aprofitarem més a l'estiu per la fresca de l'aigua i el solet. Ara, amb els ulls al pont de l'1 de maig a Albarracín!


Congost d'Erinyà, 6c. Graduada per l'antiga escola, grau real...? Via per flipar!


Al costat, sectoret de bloc de ribera. Quin relax!


Petit sector de bloc, però molt tranquil i seductor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Panda de CRAKS!!!!

Xavi.