3/4/12

ESPORTIVA AL FARAÓ DE CA LA MONTSE


Myriam apretant en el tram vertical del segon llarg.

Tornem a Montserrat, aquest cop al sector del Faraó. Vies esportives de tots els graus amb entrades boqueres, genial! Aquest cop ens acompanyen el Pau i el Carles del Centre Excursionista de Molins de Rei.

Mentres el grup tranquil ens posem l'arnès, la parella de Molins ja està tibant de valent! Es curiós quan et passes una temporada escalant en bloc i et passes a la corda, de cop i volta perds l'orientació. Acostumat a seguir els passos del magnesi, quan agafes la corda no saps on posar els peus i les mans! I a tot això, a Montserrat! En fi, que no es pot deixar de practicar la corda perquè sinó ja sabem el que passa... Bona tàpia bous!


Laura exprimint-ho tot, cap, braços i cames. Bé, Lau, bé!


Carles i Pau aprofitant la baixada al terra per practicar un simulacre d'autorrescat! Per cert, la setmana que ve em toca a mi! A veure que passa...


Myriam en el primer tram de les vies del Faraó, un pel bloqueres, no?


Pau, en el 6b del segon llarg.


Il Salvatore, posant-se les piles. Fort bou, fort!


Una via molt i molt maca, un petit tresor en el sector del Faraó. No està ressenyada, però pels comentaris dels companys del CEM, sinó és un 6b+ és un 6c. Encara no està encadenada, però caurà! Josep, és de les que a tu t'agrada: moooolta pila!