20/3/11

ESCALADA EN BLOC EN TERRES MANRESANES


Ja el tenim aquí, el video-resum de l'escalada als blocs de Sant Joan de Vilatorrada.

19/3/11

BLOQUEJANT A SANT JOAN DE VILATORRADA


Ori (còpia del Palan de Madrid) foten-li fort! ;)

Feia temps que no feia escalada en bloc amb els colegues i, la veritat, ho trobava a faltar. Avui però, ha estat un gran dia: amics, cares noves, molts blocs per apretar i moltes ganes de tornar-hi! Sant Joan de Vilatorrada ha estat el punt d'unió.


Jordi apretant en la seva primera experiència bloquera.

Chris, Johanna i Oriol han estat les cares noves, tot un plaer compartir el dia amb ells, però si li afegim les retrobades amb Marc i Raúl encara millor! El Jordi s'ha estrenat en això de bloquejar, i pel que sembla li ha picat el cuquet!


I bastant en sèrio que s'ho après! Com netejava les preses!


Johanna tibant de valent amb l'atenció minusciosa dels germans...

Projectes... Més escalada en bloc (potser cau algun craish-pack si les previsions són bones) i una sortida a Targassone per la setmana Santa, plena de retrobaments, molt de bloc i activitat a l'aire lliure; però sobretot, i no ens oblidem, molts riures i molt bon rollo!


Raúl, com sempre, en plena forma. Bé, segons ell, ha perdut molt des de que entrena per Bomber. Quines idees de bombero!!!!

12/3/11

TARDES D'ESCALADA A SANT LLORENÇ


Josep en el Trapella, 6c.

Aquest divendres quedem amb en Josep al sector del Diafragma de Sant Llorenç. El dissabte pinten pluges abundants, així que cal aprofitar! Tot i que la boira s'acosta tenim temps a escalar un parell de vies i repetir-les. El 6b per començar a escalfar amb una sortida força bloquera em ens deixa un pel sorpresos, per no dir els passos intermitjos del 6c... Francament, tot qie després de no escalar un parell de setmanes en esportiva em vaig trobar força bé (vaja, faltava pila, com no!) però tinc ganes de provar-les ja de primer! Eps, i recordeu que el 21 de març ja canvien l'horari, i ja disposarem fins a 4 hores de llum! Comencen les tardes d'escalada! :D



Mirant els passos abans de donar gas...




Embragatge Astort, 6b, d'entrada mooooolt bloquera!

6/3/11

SETMANA BLANCA


Grans quantitats de neu inunden els paisatges de Bequeira-Beret.


Aquesta setmana ha estat una mica moguda perquè, en principi, habíem d'anar a la Grave, Alps Francesos, a fer fora pista i escalada en gel. Per una sèrie de motius no hem pogut marxar i hem decidit quedar-nos per terres catalanes.


Excursió amb raquetes pels voltants dels Encantats del Parc d'Aigüestortes.

Esterri d'Àneu és el nostre camp base. Alguna excursió amb raquetes i altres dies d'esquiar/surfejar per pistes completaran els 4 dies que disposem per aquesta setmana. Pensant que estarem molt a prop de la Pobleta fem un truc al Sergi perquè s'apunti amb nosaltres. Finalment accedeix i ens acompanya els últims dos dies d'esquiar i surfejar a la neu.


No tots els dies van ser de sol, però no per això vem deixar de trepitjar la bona neu que hi havia!



La colleta d'aquesta setmana.


Una de les pales amb més neu acumulada i verge!


La neu està molt bé en quant a quantitat i qualitat, just en l'últim dia la neu es transforma en neu humida que dóna per tancada la temporada d'esquí a les pistes. A veure si per l'any vinent podem tenir la sort de viatjar a la Grave i omplir-nos de neu pols!

CARNAVAL PER SITGES


El grup Afro Badaloní i el d'osteses de vol Molinenc en el troncomóvil dels Pica pedra.


Després d'una sessió de bici al circuit La Poma de Premià, en Jaume proposa sortida carnavalera per Sitges... El Joel i jo no ens fa massa el tema de disfressa, però caminar pels carrers de Sitges en una setmana com aquesta no té desperdici, perruca afro i cap a Sitges!


Les osteses de vol preparades per agafar l'avió.

Allà ens trobem amb tot tipus de disfresses: exòtiques, divertides, de grup, senzilles, super el.laborades, etc. Vaja, de tot tipus i de tots colors. Entre totes aquestes difresses ens trobem amb un grup d'osteses de vol de cara coneguda. Totes tres molt ben posades i amb molt bona presència.


Alguns que se'ls en va una mica la pinça...

Si no fos per un petit contratemps, amb un final feliç, aquesta sortida a Sitges hagués acabat en un mal trangol... I és que en un moment de distracció un parell de desconeguts m'han pres la càmara de fotografiar... Sort que he respost ràpid i els he agafat en les mans a la massa i han tirat la càmara al terra com si no haguéssin fet res. Quina barra! Però ve, què hi farem... La qüestió és que al final la càmara s'ha pogut recuperar i hem passat una nit de força moviment de carnaval. El proper any, canviarem horaris nocturns per horaris més de tarda on poder gaudir de les rues de carnaval. Us hi esperem!


Ni el Papa, ni les monges poden escapar-se del pecat!


Foto dedicada a la Maria, col.leccionista de Barbies!

5/3/11

TRIAL AMB UNA DOBLE... I BREAKLESS, I AMB UNA FIXE...?


Freeride en estat pur! Bé, pur del tot no... amb una miqueta de trial! Però com roda l'animal, segueix així bou! Aggggh! Jo vull!!!!



Biketrial sense frens... Em desmoralitzo!


Chris Akrigg, tot un crack en el domini de la bici. Bufff!!!


Biketrial amb una fixe...