6/3/11

CARNAVAL PER SITGES


El grup Afro Badaloní i el d'osteses de vol Molinenc en el troncomóvil dels Pica pedra.


Després d'una sessió de bici al circuit La Poma de Premià, en Jaume proposa sortida carnavalera per Sitges... El Joel i jo no ens fa massa el tema de disfressa, però caminar pels carrers de Sitges en una setmana com aquesta no té desperdici, perruca afro i cap a Sitges!


Les osteses de vol preparades per agafar l'avió.

Allà ens trobem amb tot tipus de disfresses: exòtiques, divertides, de grup, senzilles, super el.laborades, etc. Vaja, de tot tipus i de tots colors. Entre totes aquestes difresses ens trobem amb un grup d'osteses de vol de cara coneguda. Totes tres molt ben posades i amb molt bona presència.


Alguns que se'ls en va una mica la pinça...

Si no fos per un petit contratemps, amb un final feliç, aquesta sortida a Sitges hagués acabat en un mal trangol... I és que en un moment de distracció un parell de desconeguts m'han pres la càmara de fotografiar... Sort que he respost ràpid i els he agafat en les mans a la massa i han tirat la càmara al terra com si no haguéssin fet res. Quina barra! Però ve, què hi farem... La qüestió és que al final la càmara s'ha pogut recuperar i hem passat una nit de força moviment de carnaval. El proper any, canviarem horaris nocturns per horaris més de tarda on poder gaudir de les rues de carnaval. Us hi esperem!


Ni el Papa, ni les monges poden escapar-se del pecat!


Foto dedicada a la Maria, col.leccionista de Barbies!