19/10/11

ELS DIMECRES FAN OLOR A CUINA


El resultat del treball en grup sota la mirada atenta del Xavi, cap de cuina.


Ja hem començat, el dimecres fan olor a cuina a l'escola Terra Escudella. 15 minuts d'explicació, organitzem els grups i a cuinar!


hamburguesa amb salmó amb timbal d'arròs en crostra i gírgoles. Deliciós!

De primer Fideus amb shiitake i jengibre, de segon, hamburguesa de salmó amb timbal d'arròs en crostra i gírgoles; i de postres deliciosa carbassa amb xocolata blanc i iogur. Què me'n dieu? Té bona pinta, no? Ara toca practicar a casa i consolidar els 180 minuts que han passat en un tres i no res. Bona cuina!



Bona combinació de carbassa amb xocolatga blanca i iogurt.

2 comentaris:

Laura ha dit...

Orioool!!
Tinc pendent des de fa temps l'hamburguesa de salmó.
Tinc alguna recepta, però si dius que aquesta està tant bona... podries explicar-me-la! Així la poso al blog com l'Hambuerguesa del curs de cunia de l'Oriol! jejeje

Núria ha dit...

Jo deixo que practiques a la cuina de casa, que aixó fa una pinta estupenda!!!

Núria