17/10/11

BLOC A LA RIBA


La Riba, zona de bloc més que recomanable al costat de casa.

Qui ho havia de dir que aquest cap de setmana li treuríem tan de suc al poble de La Riba. No en tenia ni idea del raconet que estàvem a punt de descobrir. Forces blocs de roca calcària i amb bastanta alçada és la tònica de l'indret. Afegim-li a tot això, un llogaret paisatgísticament parlant d'excepcional: barreja de pineda amb bosc de ribera, rierols i indrets bucòlics a peu de bloc. En resum, un regal per a la vista a una hora i mitja de casa!


El sector d'esportiva, pica que pica, a 10 minuts del refu.


El bloc a la Riba característic per la seva cara fotogènica.

Nou escaladors vem ocupar les diferents zones del poble: uns cap al sector d'esportiva i els altres fent bloc. El sector d'esportiva el grau sembla que pica de valent. Preses molt i molt agressives per la pell feien lluitar de debó cada una de les vies de la paret. Suposo que quan les vaig provar portava molta guerra de bloc en els meus dits i molta pell fora del seu lloc.


Johana apretant fort en un 5+ de passos de 6a+/6b...?



Laia seguint camí ascendent en el món de l'escalada (eps, que ja ha fet de primera!)


En quant al bloc, impresionant. Tots els blocs situats en petites esplanades que formaven diferents terrasses. Tots a l'ombra i acompanyats de rierols i una neteja excelent en quant als seus voltants. Val molt la pena tornar-hi i repetir. La tendència son els blocs alts, molt i molt de coco! Ja us ho dic jo després d'emportar-me un 6c que, tot i tocar de peus a terra, encara em tremolaven les mans...


Preciós 6a+ de la zona de bloc. Al final Pep i un servidor ens l'hem pogut encadenar!


I quines apretades, buf!


Sessions de bloc continues, pegue rera pegue anàvem catant la roca de La Riba. Genial!



Un 6c de molt de coco. Molt bé Jordi!


Les ressenyes les podeu trobar al mateix bar-refu Els Mesets, situat a la part alta del poble i a 1o-15 min de la zona de bloc i d'esclada. És una zona per repetir, sobretot pel tema bloc que és el que a hores d'ara em pren més hores d'escalada. I és que haig d'amortitzar el crash-pad! Fins aviat!


I és que la disciplina del bloc té això, compartir sensacions, pors i molts somriures.


Somriure's i moltes animalades també.


Eis, no ens oblidem pas dels moments relax... ;)