14/2/11

1r OPEN D'ESCALADA NOCTURN


Un dels plafons de bloc, on cada 30 minuts anava canviant de graus fins transformar-se en un bloc en tota regla, tela!

El dissabte va ser un dia d'activitat frenètica, pel matí i fins entrada la tarda una bona jornada d'escalada clàssica a Montserrat, i per la tarda-vespre, participació en el meu primer Open d'escalada, a Lliçar de Vall, i en aquest cas NOCTURN!


Full publicitari de l'Open


La samarreta era el distintiu dels participants blocaires. Llàstima que la samarreta de Bdn-Bikes no es pogués veure...

En un primer moment em va descentrar molt el fet que es fes en un poliesportiu amb les llums apagades!!! Les preses estaven il.luminades i no ho tenia massa clar. Al final, entre que si i que no vaig inscriure'm amb molts dubtes de poder fer alguna cosa, el que tenia clar és que m'ho passaria molt bé pel nivell de fanatisme que es veia en les cares dels altres participants.


La cursa de velocitat per parelles, potser la més emocionant per la competició colze a colze.

La competició estava dividida en parts diferents: competició en dos plafons de bloc. El primer per fer vies de bloc standard i el segon per treballar els passos dinàmics i llançaments... buf! Un segon apartat era per la competició de velocitat per parelles, que per cert, vaig guanyar de ben poquet... I una tercer part estava formada per dos vies de bloc on era obligat tocar algunes peces de colors i una zona d'slackline!


Un dels pros fent virgueries sobre la cinta.


Llàstima que estigués tan cansat del matí del dissabte i portés unes agulletes de cavall del dijous de fer bloc a la Panxa del Bou. Ara, amb molts dolors als braços i alguna contractura a l'esquena toca descansar. Eps, però amb moltes ganes d'apuntar-me a la propera!


Apretant fort en el bloc a 40º, inhumà amb les preses de roma...

1 comentari:

Enric ha dit...

Collons tio!!! Que xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!