28/7/10

TIBANT FORT A SANT LLORENÇ

Sector del Bombé, 6a+ i 6b per començar a escalfar

Sector de l'Heura on tibarem de valent en Esclavos del tiempo, 7a i Clave Omega, 6c

Tarda d'estiu a Sant Llorenç. Quedem en Josep, Jose i Quim per tibar a les parets del Gruiere, en Jordi apareixerà més tard. Només veure la quantitat de cotxes que hi ha en el pàrquing de la Pobla ja intuïm com estarà el sector... Així que haurem de moure'ns als sectors de més enllà, on trobarem altres vies per tibar.

Més enllà de la placa de l'Heura, on tibarem en la via Clave Omega, 6c i el 7a del costat esquerra, esclavos del tiempo, hi trobarem un sectoret el bombé , amb 3 vies, 2 de 6a+ i un 6b.

De tots aquests sectors la placa de l'Heura és la que em va frapar més. Roca amb canto boníssim, forats de tots els tamanys, monoditd, bidits, "cazos", regletes amb canto. Baja, que la roca està impecable. Si a sobre montes un 7a de segon i et donen ganes de fer-lo de primer perquè les caigudes són molt netes i montes un 6c de primer... Buf, ja tinc ganes de tornar-hi! Sector molt recomanable! Sinó pregunteu-li al Jordi, que el pobre ens arriba molt tard i només pot fer el 6c, i a sobre en el repeteix un parell de vegades!

Josep tibant fort en el 7a, eslavos del tiempo, sector Placa de l'Heura

Jose i Josep en un 6a+ i un 6b respectivament del sector Bombé

2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Iep bou, el 7a és la Empatia, just al costat dret de la que dius. Aquesta queda pendent per al pròxim dia.
Com sempre m'ho vaig passar de conya entre tibades i riures!

SAlut

JM ha dit...

Va estar molt el dia.
Pedazo de viote La Clave Omega, no deixa indiferent a ningu, jo em vaig pelar els dits de tant de fotre-li, i el Jordi tambe va flipar, a si que ja sapigueu eh, em de tornar-hi aviat

Un salut bou