14/7/10

NOU FORMAT

Nova imatge que obre el blog

Suposo que ja tocava, no? Ja feia temps que em plantejava canviar el format del blog, si més no a partir de les 10.000 visites. He trigat una mica, ja ho sé..., però ha valgut la pena. Tenia dubtes de canviar la foto, però com tot en aquesta vida necessita un canvi vaig obtar per substituir la foto de l'alpinista (Juan Diego, de CIMAS) i posar aquest gat, resident del refugi de Biadós.

Espero que tots els que seguiu el blog el gaudiu com fins ara, i si algú i vol afegir cullerada hi és benvingut/da. Gràcies, doncs, a tots els que esteu al peu del canó. Gràcies i fins a les 20 mil visites! Llavors ja pensaré en un altre format. Per què no? ;)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El canvi és bo però hi trobo un o dos problemes

1-El text es veu excessivament arrambat a la dreta de "la caixa" on està posat i no sé, "em fa mal a la vista" que sigui així. Ho trobo incòmode.

2-Em dóna la sensació que la "caixa" on se situa el text és més petita que abans. Trobo molt d'espai per tot arreu i poquíssim per al text.

En resum, visualment és més nou però em dóna la sensació de que l'han fet molt bonic però poc dedicat al que és important, el text.

Si fos per mi, buscaria un que donés més importància al text i que fos més agradable a l'hora de llegir.

Qui sap, potser m'he d'acostumar, però ja et dic que són dos errors "greus" en quan a accessibilitat i diseny web.

Anònim ha dit...

Atenció això passa amb l'explorer però no pas amb el firefox.

Aquesta última versió d'explorer ja m'ha fet un parell de jugades.

Sé que hi haurà el típic que dirà perquè encara faig servir l'explorer, i la resposta és molt senzilla:

"
Encara que no t'agradi, la gran majoria de gent entra a la web amb l'explorer i no amb un altre buscador. Les estadístiques web no enganyen. Per tant, assegura't que la web es veu bé també amb l'explorer.
"

versió explorer que no es veu bé 8.0.6
versió firefox es veu bé 3.6.6

ciao

Oriol ha dit...

Ja ho vaig notar al principi de fer la nova plantilla. Em sembla que no es pot modificar encara que hi ha un subapartat que diu "moure marge dret, però no fa res..." Igualment, hi ha una 2ª opció més casolana. APRETAR LA TECLA CONTROL (Ctrl)I DONAR-LI A LA RODETA DEL RATOLÍ I LA IMATGE L'AUGMENTES AL TEU GUST. A grans mals, grans solucions!

MARIA ha dit...

Bon dia Oriol
Saps que sóc una fanàtica de l'estètica.
M'agrada moltr esteticament, el gat és una preciositat, però el fons de les gotes és visualment molt potent i costa llegir el text tant el de la "caixa" com sobre tot el dels comentarisw vistes,etc.
És cert que jo també faig servir explorer, i no ho he pogut comprovar amb firefox, perque no el tinc posat.
Em sembla perfecte però aquest cambi de look.
Jo seguiré sent fidel al teu bloc
Un petonàs
:-) Mari