20/4/10

LA NINA DELS MEUS ULLS


La meva nova càmara: LUMIX TZ7, de Panasonic


Després d'escalar a Montserrat amb el Xavi la càmara que tenia, una Cannon Ixus, va dir prou... Si us haig de dir la veritat el cor se'm va encongir. Ja fa uns anys que, amb aquesta càmara, he capturat moltes imatges i vídeos de tot allò que m'agrada i m'envolta i, se'm feia molt costa amunt pensar que a partir d'ara només la tindria guardada en un calaix.

La decisió de comprar-me'n una de nova estava clara, no podia esperar. Tenia molt clar que la següent seria amb gran angular per poder abarcar més imatge, i tenia molt clar també que la lent hauria de ser bona, o de Cannon o de Pannasonic. Doncs aquí la teniu: una LUMIX de Panasonic, model TZ7. Què us sembla? Ja tinc ganes d'estrenar-la!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Oriol.
Bona compra. Jo tinc la TZ1 amb 10x i malgrat ja no va el zutofocus si faig servir el zoom, va (en dues paraules) quete cagas.
Des.de el 2007, + de 4000kms amb la bici i osties per tot arreu i encara xuta.
Enhorabona.
Una abraçada.
Flavio

Oriol ha dit...

Que bé sentir aquesta opinió! Gràcies Flavio!!!! Espero que així sigui i que duri mooooooolt, tant com la Cannon (pobreta...)snif!Per cert, què és lo de lo zutofocus, és que encare sóc un principiant amb això de les càmares. jeje! una abraçada company!