18/5/09

SLOPSTYLE A BDN












Tot va començar amb el famós salt de les "olles". Una zona de muntanya ideal per a fer salts i passar una bona estona amb els amic s de la bici. Moltes estones són les que s´han passat remodelant salts i refent-los dels que no els han vist amb bons ulls...

Els anys han anat passant i han anat apareixent circuits de bicicleta a Premia (La Poma) a Terrassa, Sant Llorenç, etc., però l'ajuntament de Badalona mai ha escoltat les neces sitats d'aquest col.lectiu. És ara quan les olles va prenent força gràcies a una sèrie de gent, sobretot una en especial, que amb moltes hores de suor, ganes i il.lusions per passar-s'ho bé i aprendre construint ha finalitzat un primera sèrie de salts en aquest indret.

Actualment l'Ajuntament de Badalona té previst col.locar una zona per a les bicicletes, però ja sabem tots que les coses de "palacio van despacio..." i que, l'ajuntament només funciona si hi ha la possibilitat de fer-se ressó polític o treure'n algun profit; per això, parlant per la boca de tots els riders de Badalona. Gràcies al nostre petit gran ingenier per aquests salts.

Un consell però, les ganes per fer coses és important per moure la gent, però no cal deixar-se la salut, cal descansar i demanar ajuda quan faci falta i, ser un pel més pacient!

1 comentari:

toni marí ha dit...

Hola : soc en toni i com no trobo el teu email aprofito el blog per deixar-te l'adreça del parc de la serralada marina :

http://www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?Parc=7

i aqui tens el mapa del parc

http://www.diba.es/parcsn/parcs/plana.asp?parc=7&m=247

el meu email es : psl.canboquet@diba.cat

un somriure

Toni