3/5/09

ESCALADA EN BLOC A TARGASONNE








Aquest cap de setmana m'he tornat a veure amb una colla de ments inquietes: els UT. Ens hem vist les cares al poble de Targasonne, un lloc ideal per fer escalada en bloc.

Tal i com diuen els locals, Targasonne és un caos de blocs de granit. Petits, grans i mitjans blocs de pedra repartits de forma desorganitzada i posats expressament per poder-los escalar; tot un plaer pels nostres gats i un càstig sever pels nostres dits!

Situats en el càmping de l'Enclave, en el poble d'Estavar, cada dia hem fet una sortida a una zona de l'extens mapa de blocs. La veritat és que és inacavable. Tens roca per fer bloc els 365 dies de l'any! Només cal tenir clar quins són els camins per arribar-hi...
Un crashpack, uns gats i magnesi són els elements indispensables per escalar en bloc. Eps, i no oblidem una mica de teca, molta aigua i crema solar! Entre bloc i bloc passen les hores; escalar a Targasonne significa perdres en el temps. Només el mal en els dits del peu o de les mans són un bon indicador de que l'escalada a arribat al seu final. I no serà per ganes, però la pell ha de durar per l'endemà...
No només d'escalada hem viscut aquests dies. Tot s'ha de dir que la companyia ha ajudat molt i les idees esbojarrades del Martí i de la Cati, també. Sinó pregunteu-vos què feiem el dissabte a la nit: seguir el partit del Barça-Madrid? Nooooo, sinó fer un bon sopar seguit d'una guerra amb pistoles d'aigua. I és que ni el millor partit del Barça pot aixecar tanta felicitat i somriures com un bon cap de setmana amb els teus amics i amigues a Targasonne.

3 comentaris:

Lau ha dit...

Ole ole!
Mia que ets ràpid fent les cròniques eeehh!

No falta afegir res! Un cap de setmana equiparable a unes bones vacances. Ben aprofitat i sobretot gaudit al màxim.

Una abraçada i fins la pròxima!

PD: fotos fotos fotos!! Si puc les penjo aquesta nit.

nès ha dit...

i tu contestant, reina!!!
wenu, i jo....jewjew!!
home, la crònica és una mica totxo, no Urigueler???
jo com sempre, fent amics...
m'ho he passar de conya, nens! i si, vull repetir!!!
a veure si pots penjar les fotikos, Laura, que tinc moltíssimes ganes de veure-les! te n'hauré de prendre "prestada" alguna pel meu blog...;)
un peto a tots dos, wapus!

jclaramunt ha dit...

Eiii nanu!! a l'última foto se't veia una mica taja no???? o si més no, vermellot com un gabatxu!
Llàstima no haber pogut venir! A la pròxima serà!
Salut