26/5/09

NOU SECTOR D'ESPORTIVA: EL CASTELL MARRÓ (MONTSERRAT)




















Aquest és un nou sector que el Martí ens va ensenyar el dissabte després d'escalar a la Panxa del Bisbe (Montserrat).
La zona s'anomena el CASTELL MARRÓ, sector ZONA PROHIBITIVA. És un sector on la via més fàcil és un 6a i la rest ja us podeu imaginar. Vem començar amb un 6a de ximeneia, una passada!, per després provar un 6b+. El Ramón la va obrir de primer, i suant la tinta xina!!! El perdonarem però perquè no és un grau que li hagi de costar excessivament, però ja se sap, un dia dolent el pot tenir tothom. Jo la vaig provar de 2n. Feia ja temps que no escalava aquest nivell i de primer... buf, després de veure patir el Ramón no estava del tot segur.
A continuació ens vem passar a un 6b i aquesta vegada sí, de primer. Alguna que altre penjada..., i amb cintes...., però me'l vaig treure! El dia no va donar per més. Entre les 5 o 6 vies que vem obrir amb en Josep a la Panxa del Bisbe i després la rematada de la Zona Prohibida..., ja no hem quedava pila per res més.
Espero que sigui un sector que amb el temps pugui encadenar-me alguna de les vies que apareixen en el mapa. La veritat és que estan impecables, noves i està a l'ombra!!!!

2 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Que cabróóóns! I nosaltres patint por i sense ressenyes a la Panxa del Bisbe...estaba aprop aquest sector? D'on veu treure les ressenyes!?

Oriol ha dit...

Està al costat del Monestir, més ben dit del refugi/hermita de Santa Cecília. A 5 min amb cotxe i 10 min d'accés caminant. És brutal! a veure si quedem un dia que fliparàs pepinillos!!!