29/11/08

NO TOT SÓN INCONVENIENTS QUAN PLOU.


Què fa la gran majoria de gent quan plou? normalment, es queda casa mirant per la finestra. Està prou bé, però es pot fer alguna cosa més...?

En Xavi, en Nacho i jo hem decidit que, tot i la pluja, sortiríem per la Serralada Marina AMB BICICLETA. Això si, no ha estat fàcil. Ens hem connectat al MSN i durant uns 10 minuts hem discutit el tema (que si el radar de la meteo diu que plourà molt, no que fa fred, ara sí, ara no...)
Així que finalment, quan prenem la decisió, agafem els impermeables i ens llancem a l'aventura (tornarem molt molls...?) Just quan en Xavi passa per casa es posa a ploure amb més força. Anem a buscar en Nacho sota el pont de la B-20, plou a bots i a barrals! Ja hi estem posats, seguim endavant. La pluja comença a afluixar, que bé haver pres la decisió encertada; la muntanya està genial després de ploure amb tot el moviment de núvuls que tenim sobre els nostres caps. M'encanta sortir quan plou o després de ploure. I si a sobre surt el sol... Genial!


Fem l'excursioneta un pel curta però molt agradable. Netejem les biciletes i anem a fer una visita al nostre amic Jaume. I quina cara ha posat quan ens ha vist!

Res més agradable que fer una sortida amb bicicleta plovent, gaudint d'una bona companyia entre paisatges i sensacions que et fan sentir viu. Fa fred, sí! i que agradable és sentir que tens fred de tant en tant i donar-se una dutxa calenta quan arribes a casa.


Ànims, us convido a tothom a sortir aquests dies de pluja que, sorprentment, sempre ens queda un bon record i molt diferent del que ens esperàvem. Això si, ben tapadets, que fa fred!

3 comentaris:

Mònica ha dit...

Esteu divertidament bojos!
Resulta atractiu això de fer coses impensables per la majoria...
Però... ei! de tant en tant... també és molt xulo mirar com plou per la finestra...
o agafar el cotxe i anar a la muntanya per mirar com plou des d'allà mateix...
i sortir quan para... (;)).

By Mark ha dit...

I taaaaaant que mola!! Sinò només cal recordar l'última visita a La Molina on ens vem quedar aïllats a dalt de la muntanya sota el telecadira esperant que parés la pluja!! jaja Si en feu alguna més i estic disponible no dubtaré en apuntar-me!! Faci sol, plogui o nevi!! Tinc mono tinc mono Oriol!! jaja
Feliç any nou a tot això!! Una abraçada molt gran!!

Joan ha dit...

No sé qui sou, però estava aburrit a casa i he posat al google: que fer quan plou.

I he llegit la vostra burrada bicicletil. I demà tenia pensat a anar d'excurssió amb un llibre i veient que demà plouria m'havia desanimat. Però Ara ho faré!