26/10/08

TORNEN LES CURSES D'ORIENTACIÓ!


Avui diumenge en Marçal i l’Almudena s’han estrenat en les CURSES D’ORIENTACIÓ, a més a més del Xavi, l’Eli i en J.Antoni; la Mònica però, s’ha quedat amb les ganes per culpa del seu esguinç al turmell… (quin pal estar asseguda tota l’estona; sort dellibre i de la súper cadira que vaig comprar per a l’ocasió).

Arribem pels volts de les 9h a Canyamars, a prop de Dosrius. Anem a l’organització i els expliquem que tant en Marçal com l’Almudena aniran en parella amb el J.Antoni i jo; així els será més fàcil entendre com va la cursa. En Xavi i l’Eli es desmarquen i s’apunten a una categoria superior, la dels professionals (X 21) i nosaltres a la de No Iniciats (NI), vaja els que no en tenen ni idea.

Sortim en Marçal i jo a les 9.08, en Xavi i l’Eli a les 9.22 i el J.Antoni i l’Almudena a les 9.26. Quins nervis!!! Per començar m’equivoco a la primera fita… Em penso que la senyal de sortida és el triangle dibuixat en el mapa i en realitat no ho és! Només per això perdem els primers minuts, però per sort descobrim l’última fita… jejeje!

La cursa transcorre per paratges molt verds, olors de tardor i de gent gaudint de la natura; QUIN PLAER!!! Mica en mica tots anem arribant al final de la cursa. Uns més ràpids, altres més lents… (que no es piqui ningú, ehem! S’ha d’acceptar quan un té talent…jejeje) En fi, gaudin d’un diumenge pel matí on, a sobre, tenim una hora més! A la tarda però, el sol ens deixa més aviat…

Ens veiem a la propera cursa (diumenge que ve a Mataró) Us hi apunteu?
PS: Estem orgullosos de formar part de l’equip BDN BIKES, el nostre nou sponsor. Gràcies Jaume!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo m'apunto a les que es facin.

S'ha de tornar a repetir, que ha estat força bé!

No obstant, aquest diumenge dia dos, no podré venir

ciao!

Marçal

Anònim ha dit...

Hola!
Per al•lusions em veig obligat a contestar i aclarir les circumstàncies que van provocar que arribessin amb una "mica de retard" a la meta.
Primer, deixar clar que en la segona fita varem estar més de mitja hora esperant que marxés un ós que l'estava ensumant, jo crec que era el mateix que va atacar el caçador de la Vall d'Aran. En el trajecte de la cinquena a la sisena una tempesta de sorra, sort que no us va agafar a vosaltres, ens va ocultar la fita durant gairebé un quart d'hora i a la desena ens van tallar el camí més de deu minuts pel pas d'un ramat de búfals. Això explica la diferència de temps amb el primer classificat que va escapar de totes aquestes incidències.
Com que aquestes circumstàncies segur que són excepcionals i irrepetibles, en la propera podrem demostrar la nostra vàlua.
El proper diumenge no puc anar-hi, però segur que sí al següent.
Joan Antoni

Anònim ha dit...

Ah! per cert!
Si mireu els resultats en :
http://www.oros.orientacio.org/
En link "RESULTATS"

Veureu que he quedat segon !!
Imagina't que puc arribar a fer a la propera jajaj

Ciao!!!!

Marçal

Xavi ha dit...

De totes les incidències del Joan Antoni, nosaltres només ens vem trobar amb la tempesta de sorra, i d'aquí que no vem guanyar!

Apa, ens "trobem" a la propera!

Oriol ha dit...

Per cert Marçal, no et vull treure mèrit però t'has fixat que hi ha un error en els resultats de la cursa? Tu i jo vem entrar junts, no? per què tu tens un temps d'una hora i 13 min i jo d'una hora i 25? mmmm em sembla que continues sent el 5è o 6è, ho sento. Hauràs de demostrar-me a la següent cursa que realment et mereixes el temps que tens, jejeje!

Anònim ha dit...

Jo 5è o 6è?
Els resultats diuen que sóc 2on
ejejje

Bé doncs serà questió de demostrar-ho a la següent jejej

Ciao

Marçal

P.D.No podria ser que al haver sortit junts, jo hagués sortit a la teva hora, i per tant m'hagués abançat a la meva sortida real?
És a dir, que a mi em toqués sortir més tard, però que hagués sortit amb tu més aviat i per això al final la confusió?

Mònica López ha dit...

Caram, tu!
La de coses que em vaig perdre!
L'ós, la tempesta de sorra...

I jo tan tranquil.la, estiradeta llegint-me una novel.la i fent una ullada de tant en tant a algun participant emocionat...
Fins i tot vaig quedar-me mig clapada quan va començar a tocar-me aquell sol tan agradable que es colava entre els arbres.

A la propera no em perdo aquestes aventures.