14/6/11

BLOC A ALBARRACÍN


Formes i colors que queden a la retina mentres anàvem i tornàvem d'Albarracín.Tres dies de bloc a Albarracín, IM-PRE-SIO-NANT! Roca per tot arreu, formes geològiques increïbles, els vivacs a peu de via, la bona companyia i uns bons quintos per acabar les jornades de bloc, m'han fet viure aquests dies amb molta intensitat.


Llançaments, passos estàtics i mooolts blocs, han estat la tònica d'aquests tres dies.I com no, riures i estones de relax, també.


La veritat és que la zona és inacabable, blocs per tot arreu, blocs totes les formes, alçades i textures. Sort que el tipus de roca no és tan abrasiva com el granit de Targassone que sinó els dits no aguanten tanta guerra. La zona de bloc està catalogada com a Parc Natural, i això es deixa veure en l'estat verge del seu paisatge. Això sí, ja estic esperant per la propera visita a Albarracín, i si li podem afegir la combinació amb BIKETRIAL, pot ser... BRUTAL! Si trialeros si, ho heu llegit bé, Albarracín és el paradís del biketrial: laberitnt de blocs inacabables per botar nonstop!!!! Sergi, César, us apunteu???? Pel que fa el vídeo-resum d'aquest dies, prepareu-vos! Això sí, doneu-me temps que la cosa va moooolt lenta. Salut!Raúl, en la primera de les parets.Característica morfologia de la zona. algú em pot dir com s'ha pogut formar? Nacho, Laura?Marc apretant en un dels primers sostres de "Techos"Gravats típics d'Albarracín, datats de fa uns 5.000 anys!
L'estrella d'aquestes minivacances, el nostre amic JA BOMBER! Felicitats Andrés!


Una nova manera de fer bloc... amb el crashpack incorporat... en fi, sobren paraules, no? ;)