23/8/10

CELEBRANT ELS 30 AMB EL CAYAK DE MAR


La troupe del kayak, per molts anys Judit!



La troupe de Badalona quedem el diumenge 22 d'agost per fer una ruta en cayak i així compartir un dia amb la protagonista dels 30, la Judit. Decidim sortir de la platja del Castell on la companyia Cayakingcb ens té preparats 3 cayaks dobles i 2 d'individuals. Tenim 4 hores per endavant i moltes ganes de passar-s'ho bé. Parades en diferents caletes, salts de les roques al buit del mar, bucejades en aigua cristalina i molts extres més van fer d'aquell dia un dia molt agradable per passar-ho amb bona companyia.






Judit i Jaume tot començant l'aventura amb el cayak






Anna i Eli remant fort!






Qui ens sentis... feiem més soroll que una olla de grills!






En Xavi gaudint d'una de les paradetes. Volare, uooo!






Els extres amb el cayak...



Cap al capvespre anem a sopar a una creperia LE CITRON (Creperie Bretonne) on fem un sopar a base d'amanides i creps delicioses, sempre acompanyats d'un bon vi i d'uns digestius extraordinaris. Totes aquestes delicies no entrarien tan bé sinó fos per la Gina, la mestressa del local, una noia molt entranyable! Sinó, deixeu-vos caure i ja em direu el què.






Tot sopant al restaurant Le Citron






I quines creps, mmmmm!






La Gina, la mestressa i responsable de que tot acabés en bon port.






Be, el vinet i el licor també hi van tenir molt a veure... Llamp de rellamp!






Apunteu l'adreça, val molt la pena! Productes ecològics, originalitat en el plat i en les combinacions de gustos, i com no, la seva atenció agradable i personalitzada.