12/1/10

PULSERES POWER BALANCE O EFX, UNA ESTAFA?





Escalant amb un amic em va explicar que s'havia comprat una pulsera que ajudava al cos a ser més flexible i optimitzar millor els propis recursos que té ell mateix: força, el.lasticitat, coordinació, etc. Em va fer la prova d'equilibri i res, de flexibilitat, res. Avui, la torno a provar amb postures diferents amb un altre amic i flexibilitat res, equilibri... ho reconec, m'ha funcionat! He mirat explicacions per internet i he vist algunes amb molta documentació que m'han agradat molt i diuen la estafa que són aquestes pulseres... He consultats xats, de tot i veig que tot aquest montatge ja fa 15 anys que dura.

No sé que dir, en una prova d'equilibri m'ha funcionat només quan la tenia. Sóc molt analític i poc creient amb certes postures, però a favor d'aquestes pulseres és que he vist canvis molt notables i que m'han sorprès molt. No sé si la millor manera de comprovar-ho és comprar-me'n una però aviat està dit i ja has pagat 45 euros! Encare estic dubtant de comprar-la o no. Una cosa la tinc clara, si la compro penso fer totes les proves necessàries per verificar la seva suposada veritat amagada, encare que no tinguem prou coneixement per explicar-ho. Ja us diré... Si teniu nova informació us agraïria que me la passessiu, ja sigui links, experiències personals... Gràcies i sort!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jo recordo algo d'això de quan era petit. Llavors no eren pulseres sinó un altre objecte. Quan fas les proves, moltes surten, però no recordo l'explicació però la conclusió real era algo de l'estil que la pulsera no feia res, sinó les primeres proves test que fas abans d'agafar-les, etc, etc, a part de la part psicològica

Ja faré una ullada a internet, però tingues clar que és falç, doncs ho porten els èlit de tots els esports de fa anys? no oi? doncs ja està tot contestat.

Però ja et dic, no recordo el raonament, però recordo que tot era "un truc" i que res de res de pulseretes màgiques.

ciao

Anònim ha dit...

Mira, per aquí anaven algunes de les coses que et comentava:

Web externa

Entre d'altres coses, quan et fan la prova, observa que primer et fan fer el moviment sense pulsera, i després amb la pulsera. Clar, així el múscul i el cervell ja es preparen per al pròxim moviment, i clar, ara et posen la pulsereta i màgia! ara vas millor!
No no, fes el mateix amb un boli, un paper, etc... veuràs com passa el mateix o... primer fes-ho amb la pulsera i el segon cop sense, veuràs que el segon cop surt millor!

Sincerament, com havia dit en el primer post, una estafa i com no, un enganya "bobos".

Anònim ha dit...

Ah per cert, per internet la gent parla de preus d'entre 30 i 35 euros màxim, no més! i alguns fins i tot de gratis al MacDonalds!

i permete'm la llicència però... espera't que d'aquí a un temps treuràn la que et permet volar! i per no més de 50 euros!

Suposo que es nota l'ironía sarcàstica oi?. Ho sento però m'ho produeixen aquest afany d'estafar a la gent per treure diners a qualsevol preu.

ciao!

Mònica López ha dit...

Mai a la vida n'havia sentit a parlar, però sincerament, sona a estratègia per treure diners davant la crisi. A falta de feina, s'inventen el negoci miraculós, literalment.

UT ha dit...

Llegeix aixo.

http://cnho.wordpress.com/2009/11/16/pulseras-power-balance-mas-charlataneria-pseudocientifica/

Pep

Anònim ha dit...

Abants de comprar res ... he llegit que el mateix efecte el fa una pulsera qualsevol de goma (la típica de cabell de 0,50 €).

Jo ho he provat i sembla que si que funciona!!! Sembla que aquesta gent s'aprofita d'algún efecte físic que deu tenir la presió sobre el canell.

Sergi