1/1/10

I PER SOPAR LA NIT DE CAP D'ANY...

Un plat senzill que tothom s'hi lleparà els dits

... rap amb salsa de romesco! Pels que no tenim molta idea de cuina, un plat ben senzill amb l'ajuda dels pots de conserva, només se li demana dedicació com la que necessita qualsevol plat de la cuina casolana.

INGREDIENTS:

- 2/3 talls de rap per persona
- salsa de romesco (pel meu gust de la casa Ferrer)
- rovellons (podeu obtar pels de la Ferrer o bé comprar-los en fresc!)
- pèsols
- pastanagues
- ceba
- tomàquets (per fer la salsa, sinó el podeu comprar ja triturat per fregir)
- farina
- oli
- sal


ELABORACIÓ:

Per un costat preparem el sofregit de ceba: deixem que aquesta s'enrosseixi i li afegim el tomàquet triturat a foc lent, després li afegim una mica de salsa de romesco i li donem el punt de sal, acabat li tirem els pèsols perquè es vagin fent mica en mica. Per l'altre costat, fregim els bolets i la pastanaga tallada a trossets. Enfarinem el rap a banda i banda i el passem per la paella fregint-lo una micona, no massa, que quedi doradet. Quan el sufregit porti uns minuts fent el xup-xup (expressió de la mare per dir que ja porta una estona cohent-se...:)) li posem els talls de rap que prenguin el color i el gust de la salsa, i deixem que s'acabin de fer.

El plat no és pas difícil de fer, però com ja he comentat abans s'ha de cuinar a foc lent i estar-se al costat remenant la salsa perquè no s'enganxi, mirant que tot quedi ben cuit. Apa-li doncs, que tingueu una BONA CUINA!

1 comentari:

Mònica López ha dit...

mmmm.... què bo...
Veus com se't donen bé molts altres plats?! ;)