23/7/09

ESCALADA EN BLOC A SAVASSONAAquesta vegada quedem en Josep i el seu fill Pau de 2 anyets, en Raúl, l'Agnès i jo. L'Agnès per raons d'última hora no ens pot acompanyar; llàstima, espero que la pròxima ens poguem veure les cares.

Comencem a escalfar als primers blocs aprop del cotxe: vies de 3-4t grau de bloc en travessia i pujant pel bloc. Passem a les coses sèries. Un 6b que com podreu veure en el vídeo no l'acabo per no arribar a una mà boníssima!!! (està pendent per la propera!). Després passem a un altre bloc del costat, ideal per tenir-lo al jardí de casa: dimensions "reduïdes" i un futimer de vies per fer. El 2n vídeo ens mostra com podem fer una travessia maquíssima i acabar amb el pas més difícil. Sinó pregunteu-li al Pau, no parava d'animar!!!

Finalment canviem de sector, amb les mans ja molt gastades, per acabar el dia. Fem unes vies de 5è grau, molt curtetes i provem els de 6è grau del costat. Impossibles d'acabar, molt cansats i la pell de les mans molt pulides. Ho deixarem per la propera trobada.


PS: Quan pugui penjo els vídeos que trigen molt a descarregar-se...

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Ostres quines apretades noi!!! Aveure si pengues les fotos a cal Picassa!
Salut