17/8/08

VACANCES D'ESTIU PELS VOLTANTS DE SUÏSSA













Arribat de les vacances al Alps franceso, Italians i Suïssos amb el grup las CIMAS (de Saragossa) en Xavi em proposa d'anar a Suïssa un altre cop, però aquesta vegada amb l'objectiu alpí de pujar la Jungfrau i la resta dels dies moures per les diferents regions tot visitant els pobles i fent alguna que altre excursió.

Marxarem el 6 d'agost per tornar el 16 a la nit. Vem passar per Ginebra, Morgues, Leukerbad (on vem fer mitja de la ferrata més llarga de Suïssa, 1000m!!!), Wengen (en un apartament anomenat Tilla, molt acollidor), Luzern, Berna i de tornada cap a Barcelona.

Entre totes aquestes visites vem fer la ferrata, abans comentada, la gelera d'Aletsch i la Jungfrau com a activitats a la natura.

10 dies plens d'activitats sorprenents i de descobertes del país molt peculiars: parcs i jardins immensos, barris tant o més moderns que l'Eixample de BCN, gent molt educada i molta tranquilitat. Us recomanem doncs, aquesta visita per una Suïssa en plena natura als Alps i per una Suïssa plena de riquesa cultural i gastronòmica. Us hi apunteu?